Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2019 18:44 - ВЗРИВАТЕЛ НА АПОКАЛИПСИСА
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 533 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВЗРИВАТЕЛ НА АПОКАЛИПСИСА

Има моменти, в които всеки се чувства толкова омерзен и безпомощен от безобразията извършвани в държавата, че ако има възможност би се махнал на момента, възможно най-далеч от тук. Защото иначе би се провокирала агресия, а тя изобилства повече от всичко по земите ни.

Докога само ще приказваме и пишем по форумите? Кога най-после ще избухнем като капсулдетонатор, за да взривим чудовищната гавра срещу нас? Способни ли сме изобщо на нещо радикално, защитаващо гражданските ни права и свободи?

Що за кошмарно нарушаване на всякакви писани и неписани закони, са кражбите от депутати, митничари, ченгета и съдии? Цели милионерски села и комплекси каквито можем да видим единствено в Холивуд се издигат, защитени от яки дувари, камери и добермани. Хотели на самия плаж стоят несанкционирани въпреки, че не отчитат доходи, продават се наркотици в техните ресторанти, барове и дискотеки, проститутки и сводници дебнат като лешояди, а чуждестранният турист немее от безогледната анархия.

Защо се правят безсмислени предавания по телевизията, за събиране на средства за нуждаещи се, когато милиарди вече са откраднати и никой не се опитва да върне поне част от тях? Фактът, че държавните служители в голямата си част са бюрократи и не вършат работата, за която им се плаща, не оправдава никое „милосърдно" предаване, целящо измъкването и на последното левче от доверчивия зрител. Наглият рекет от страна на мобилните оператори за въображаема печалба, съпроводен от десетки есемеси на ден трябва да бъде наказан с глоба и отнемане на лиценза им. Като видя наглите мутри на рекламиращите печалби, от търкането на талончета по телевизора и чуя мазния им лъжлив глас, агресията буквално избухва в мен, и ако са наблизо негодниците, без да се замисля бих им сритал задниците.

Като си карам в лентата за напред, а поредното нагло копеле се опитва отляво или отдясно да ме пререди, иде ми да му забърша здрав шамар, за да разбере, че правилата и законите трябва да се спазват, не понякога, а ВИНАГИ!. Има толкова много, един от друг по-фрапиращи примери за беззаконие, анархия и явна бруталност, че само саморазправата изглежда единственото свястно правосъдие. Нормалните хора в държавата са отчаяни и не вярват на никого! Озлобени от безобразното ограбване на държавата, ние изливаме протеста си едни срещу други. Няма ли най-после да се осъзнаем и да започнем да търсим сметка на „законните" престъпници в България? Кога ще направим нашия основателен граждански протест, срещу унищожителите на държавността, законността и моралните ни устои? Кога най-после ще започне да се продава оръжие на всички нормални българи, опитващи се да се защитят от насилниците? Докога ще търпим социалистическа конституция и закони, обслужващи олигархията в страната? Докога само ще псуваме от масата, пред чаша ракия у дома?

Време е да взривим апокалипсиса, в който се гърчим, за да тръгне най-после нещо ново, духовно и чисто! Време е за промяна!
Красимир Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1444756
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930