Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2019 17:04 - АЙНЩАЙН НЕ Е ПРАВ...!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 424 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

АЙНЩАЙН  НЕ  Е  ПРАВ !

„Само две неща са безкрайни − Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен ...“

         Немският евреин Алберт Айнщайн  е  един от най-влиятелните и известни учени по света. Но дори той не е подозирал, колко по – безгранични са комунистите в България! Независимо как се определят, те са по-вредни от колорадските бръмбари, по-издръжливи от плъховете и по-нагли от хиените! На знамето им може да пише БСП, ГЕРБ, АТАКА, ВМРО или ДПС, но това е само мимикрия! Всъщност, те са неизтребимите паразити на последните 130 години, които без особени усилия могат да затрият както една държава, така и целия цивилизован свят. Защото са като кърлежите . хранещи  се с човешка кръв!

         Бедата не е толкова в истинските комунисти! Проблемът е в техните жертви, обладани от Стокхолмски синдром, неразбиращи реалните поражения на комунистите, нито техните бъдещи последици. И тук стигаме до едно колосално противоречие! НЯМА  НИЩО  ОТ  ИДЕИТЕ  НА  КОМУНИЗМА, в действията и политическата ориентация на сегашните „комунисти“! Те са точно обратното на това, което идеологията им проповядва! Вместо за общото благо, те крадат за лично облагодетелстване! Могат да предадат и поругаят най-близките си роднини и приятели, само за да почерпят някаква материална изгода от това! За тях няма Бог, няма ад и никога не признават, че са сгрешили, защото са безгрешни!!! Те могат да излъжат, да откраднат и дори да убият, но винаги това ще е в името на народа…! Така се измъкват от лична отговорност и размиват престъпленията си, до обикновени битови неуредици.

         Впрочем, лично аз познавам поне един истински комунист, който някога псуваше на поразия всички членове на БКП и техните борци против фашизма, защото виждаше фалша и нагаждачеството  у гнусната маса трупни червеи, готови да ядат до пръсване от тялото на народа! Естествено, точно комунягите го затриха, защото не вървеше да ги изобличават така явно пред непросветената тълпа блеещо стадо. И така, в едни доста ускорени темпове, комунистите унищожиха нация и държава, които бяха преживели векове чуждо робство! Техните симпатизанти не вдяват, че всъщност са техни жертви и ги защитават инфантилно и тъпо, все едно им плащат за това. При комунистите е важно да можеш да мразиш…! Ако си кадърен за това, си способен за всичко останало! Нужно е, освен това да лъжеш, да крадеш в особено големи размери, да погазваш всички закони, правила и норми на човешките взаимоотношения! Изобщо, да си комунист означава да си изрод!!!

         Отива си България, защото бе затрита от комунистите..!

 

                                                                            Красимир  Бачков

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. tikoev - Не си прав. Не са комунисти. Бълг...
10.05.2019 18:09
Не си прав. Не са комунисти. България се слави открай време с многото си хайдути. Демек, разбойници....Те това е положението.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1448354
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930