Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2020 19:17 - КЕНЕФЪТ НА БОКО ИЛИ РОДНО ПЕПЕЛИЩЕ ?
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 721 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КЕНЕФЪТ  НА  БОКО  ИЛИ  РОДНО  ПЕПЕЛИЩЕ ?

   Още през 2009 година чешкият художник Давид Черни представи на входа на сградата на Съвета на Европейския съюз в Брюксел изложба, в която България бе представена като „турска тоалетна“. Тогава от много места в родината се надигна вой и протести, срещу талантливия чех. Със своята обидна инсталация ни излагал през цяла Европа и в никакъв случай не сме заслужавали това. Единадесет години след това разбираме, че творецът е бил толкова прав, че дори пророк не би представил страната ни по-убедително. И няма нужда да спорим, а просто да констатираме няколко факта:

-         През цялото „управление“ на Боко, ДПС винаги е било скрит балансьор в парламента!

-         През това време и досега Ахмет Доган дерибейства  в незаконно заграбените сараи на брега на морето!

-         Депутатът от ДПС Делян Пеевски опъва конците на марионетката Боко  и в частност на партия ГЕРБ!

-         Основни медии /Вестници и телевизии /, собственост на Пеевски манипулират общественото мнение в посока, различна от интересите на държавата и нейните граждани!

-         Цели региони в Родопите, Пиринско, Разградско, Шуменско и Добричко са в ръцете на ДПС, където турската партия кадрува и раздава порциите!

-         От държавния бюджет се точат средства за стотици джамии и проекти, без национално значение! Само Мустафа Карадайъ се облажи с три къщи за гости, без да бъдат ползвани по предназначение и за туризъм!

-         Заграбен бе дори ТЕЦ - Варна, а заедно с него десетки милиони левове, уж под формата за студен резерв!

-         От учебниците по литература отпаднаха знакови произведения, като „Балканджи Йово“, „Крали Марко“ и дори „Родната реч“ на Вазов! На тяхно място бяха вместени съмнителни цигански приказки и разни мюсюлмански обичаи и традиции!

Има ли смисъл да продължавам, след като знаем, че в момента точно Пеевски не разрешава на Боко да сдаде властта, за да не бъдат разобличени  в кражби на огромни количества средства и материални облаги, различните кръгове около ГЕРБ и ДПС! Вече единадесет години  България  е превърната в кенеф, където се облекчават разпасали пояса си разни еничари и потурнаци!

   Дори по някакво чудо народът да успее да изгони мафията от управлението на държавата, не знам  кой и как ще успее да възроди пепелището, в което превърнаха политиците отечеството ни!

 

  Красимир  Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bulgares - Е, при БСП ДПС ще бъде както винаги ...
20.07.2020 01:21
Е, при БСП ДПС ще бъде както винаги пък открит коалиционен партньор.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431291
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031