Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2021 15:56 - СВЕТОВЕН ПАРАД НА ЛЪЖАТА И ГЛУПОСТТА, НАРЕЧЕН ПАНДЕМИЯ
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 524 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СВЕТОВЕН  ПАРАД  НА  ЛЪЖАТА  И  ГЛУПОСТТА, НАРЕЧЕН  ПАНДЕМИЯ

     Ако  приемем, че съществува група същества / рептили, човеци, извънземни  или някакви други /, които управляват неформално света на хората и земята, трябва да отчетем опорните точки, по които осъществяват това „управление“. Така ще е по-лесно да разбираме предишните, сегашните и бъдещите им действия. Съответно, ще намираме начин за противодействие и неутрализиране на злодействата им. Защото щем-нещем вървим към унищожението на поредната човешка цивилизация на планетата. За по-удобно ще наричам тия същества злодеите.

1.     По презумпция злодеите са врагове на останалите хора на земята. Те са агресивни, неспособни на съчувствие, милосърдие или добро отношение към останалите. За тях другите хора са плячка, а убийството им е първа по значение задача за тях.

2.     От векове злодеите използват различни тактики и стратегии, за да разделят и настройват едни срещу други обикновените хора. Каквото и да правят, накрая  стигат до разпалването на някакъв вид война между хората.

3.     Злодеите се смятат за висша каста и дори раса, определена да налага политики за управление и разделение на хората и земята. Основната им цел е да експлоатират човеците, животинския свят и природните ресурси. Те не се съобразяват с измислените само за обикновените хора закони, правила, норми и други ограничения, защото ги създават, но не изпълняват.

4.     Основното, на което се опират злодеите в отношенията им спрямо хората е убедеността в човешката глупост, алчност и завист. Експлоатирайки тези три човешки недостатъка, злодеите лесно и бързо стигат до ефективни резултати, в деградацията на човешкото общество.

5.     Нито една цел на злодеите не е прогресивна! Дори научно техническите постижения се експлоатират по начин, удобен за по-ефикасно постигане на убийства, дехуманизация и оскотяване на човешкия род.

6.     Злодеите хвърлят огромни усилия и средства, за да отстранят по един или друг начин умни, талантливи или хора с умения на предводители, за да не се събират техни последователи и поддръжници. Организираните  и  водени от подходящи лидери човеци, са най-опасното нещо на планетата за злодеите. Затова те още в зародиш ги унищожават.

7.     Поглеждайки назад в човешката история виждаме една разпиляна последователност на жестоки войни, революции и безсмислени кръвопролития, целящи да убедят обикновените хора в  собствената им непълноценност и нуждата от управлението на злодеите.

8.     Създадената изкуствено преди година и половина пандемия е иронично-презрителна  гавра  на злодеите спрямо хората, с цел показването на човешката глупост и неспособност да се справят с реални или измислени проблеми. Човешката популация е докарана до такава деградация в момента от злодеите, че в култ се издигат и проповядват по масмедиите явни лъжи и нелепости. По един или друг начин се заставят хората да си правят тестове, които не отчитат нищо конкретно, да се инжектират с откровено вредни субстанции, които наричат „ваксини“ и  в крайна сметка ги превръщат в самоубийци. Естествено, за всичко хората плащат първо с пари, а после с живота си.

Акцията, наречена „пандемия от корона вирус“ е активно мероприятие, за срив на икономиките на отделните държави и най-вече Китай, с цел налагане на фашизъм и диктатура на злодеите върху обикновените хора. Изоставащите във всяко отношение САЩ, заедно с Канада, Австралия и еврогейските обединени щати се опитаха по невероятно гнусен, арогантен и нагъл начин да озаптят азиатския тигър, като му наложат редица забрани, рестрикции и невъзможни за изпълнение условности. САЩ вече не е този политически, военен  и икономически фактор, какъвто бе десетилетия до сега за света. Злодеите са разлагащ се труп с воня, усещана на огромно разстояние от всеки нормален човек на земята. Изкуствено създадените икономически, медицински и политически кризи, вече не могат да запазят статуквото на злодеите! Те го разбират, затова използват крайно непопулярни и агресивни методи за налагане на терор върху хората. В крайна сметка всичко опира до наличието на мозък у хората! Ако те мислят и реагират логично, просто няма да изпълняват гнусните ограничения и забрани, оправдани уж заради ковид, в различните му несполучливи аспекти. Подтисничеството на злодеите ще свърши в момента, в който нито един обикновен човек няма да гледа прокламираните по телевизиите лъжи и манипулации, няма да слага намордник на лицето си и ще си живее живота, както намира за добре! Ако обаче се вържем на провокациите на злодеите, ще се изправим едни срещу други - „ваксинирани“ срещу неваксинирани, носещи намордник, срещу такива, които не носят, привърженици на рестрикциите и ограниченията, срещу свободните и разумни хора! Това несъмнено ще доведе до кръвопролития и смърт на хиляди човеци! Така злодеите ще изпълнят плана си!

   В заключение искам да помоля всеки мислещ човек! ХОРА, ЕЛИМИНИРАЙТЕ  ЗЛОДЕИТЕ  ПО НАЙ-СМИСЛЕНИЯ  НАЧИН! ПРОСТО  НЕ  ИМ  ОБРЪЩАЙТЕ  ВНИМАНИЕ! НЕ  ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ  ГНУСНИТЕ  ИМ  ЗАБРАНИ  И  ОГРАНИЧЕНИЯ, НЕ  НОСЕТЕ  МАСКИ  И  НЕ  СЕ  „ВАКСИНИРАЙТЕ“! НЕ  СПОРЕТЕ С  КОВИДИДИОТИТЕ!  ТЕ  ЩЕ  СИ  ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО  ПО-РАНО  ИЛИ  ПО-КЪСНО! БОГ  ЩЕ  Е  С НАС  ПО  ТРУДНИЯТ  НИ  ПЪТ!

 

Красимир  Бачков  / ОСМИЯТ /




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1453493
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930