Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2022 18:19 - ЛЪЖАТА, КРАЖБАТА И ЛИЦЕМЕРИЕТО - ОСНОВНИ "ЦЕННОСТИ" НА ЗАПАДА
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1902 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЛЪЖАТА, КРАЖБАТА И ЛИЦЕМЕРИЕТО - ОСНОВНИ „ЦЕННОСТИ“ НА ЗАПАДА

      Досега изкарах половината си живот през социализма, а другата половина през „демокрацията“. Сравнявайки ги разбирам, че и в двете обществени системи съм бил лъган, а трудът ми ограбван. И докато в социалима ни затрупваха с лъжливи лозунги, оплювайки западния свят и капитализма, то през „демокрацията“ нещата съществено се влошиха! Оказа се, че всичко лошо, казано за капиталистическия запад е истина, при това много по-жестока от фалша на комунистическата пропаганда. Да, вярно, че по онова време получавахме ниски заплати, но образованието, лечението, включително и стоматологичното бяха безплатни, а всяка година хората почиваха със семействата си в различни бази на море или планина за смешно ниски суми. Строяха се пътища, заводи, фабрики, развиваха се всички отрасли на селското стопанство и животновъдството, бяхме водещи в много направления, разчитахме на добре въоръжена армия, законите се спазваха и ИМАХМЕ  ДЪРЖАВА!

  С демокрацията започна анархията, беззаконието и унищожаването на държавността! И през социализма се крадеше, но предимно на дребно, а след1989 г. кражбата се превърна в олимпийски спорт, на всякакво равнище! Де що предатели имаше се вредиха да „управляват“, сиреч да крадат и предават род и родина!Унищожиха всички стратегически сектори на икономиката, подариха златото и останалите ни ресурси на чужди държави, като затриха армията и унищожиха здравеопазването и образованието! Външни врагове да бяха действали срещу нас, нямаше толкова да разкостят държавата и народа! Западът, към който се стремяхме се оказа по-отвратителен от близкото ни минало! Марионетките, назначени от американски и европейски резиденти за управляващи страната, действаха срещу народа и само в своя лична изгода. Избиха животните ни, ликвидираха земеделието, прокудиха голяма част от населението в чужбина, да слугуват на чужди господари. България се превърна най-вече в територия, протекторат на западни интереси.

  И преди две години започна осъществяването на дълго подготвяния план, за редуциране населението на планетата и заграбването на най-апетитното парче от сушата - територията на Русия. Свикнали векове на ред да грабят и използват човешки труд и ресурси от дуги страни, англо-саксонците решиха, че са достигнали технологични възможности, за подчиняването на целия останал свят! Вкараха в ход измислената пандемия и успяха да настроят дебилите срещу нормалните хора, използвайки корона вируса, сертификатите и „ваксините“ като оръжие. Манипулирайки по телевизора населенията от различните държави, те се опитаха да настроят света срещу Русия. Подготвяйки война в Украйна обаче подцениха руското разузнаване и готовност за защита, затова руснаците започнаха спасителната си, военна операция. Западното лицемерие няма граници и представиха Русия като агресор, за да оправдаят войната после. Никой в щатите или Европа няма намерение да спира тази война, нито търси мир! Целенасочено се доставя оръжие на украинците, като последните се използват като пущечно месо срещу своите братя руснаците. Целта е Русия да бъде омаломощена и в крайна сметка превзета! Фашизмът се завърна много по-гнусен от преди! Чрез продажните политици и медии всичко се представя в лъжлива светлина и западните престъпници, убийци и мародери викат : - „Дръжте крадеца!“  Целта им е да използват нас, румънците, поляците, чехите и изобщо целия бивш социалистически блок срещу Русия, за да се самоизтребим, а те наготово да заграбят териториите и богатствата ни!

  В момента българския народ няма по-голям враг от по-голямата част /около двеста/  депутата от парламента, заедно с назначеното от американското посолство продажно правителство! За да оцелеем трябва час по-скоро да свалим тези предатели от власт, като ги вкараме в затвора за национално предателство, лъжи и кражби в особено крупни размери!

 ХОРА, ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦАТА, ДА СЕ ЗАЩИТИМ! ИНАЧЕ ВОЙНАТА ПРИ НАС Е ВЪПРОС НА ЧАСОВЕ!!!

Красимир  Бачков

 

 




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Нямаме по- зловещ вътрешен враг от 200-та дебили в Парламента!
05.05.2022 10:52
Да! Така е! Предават ни, продават ни, облъчват ни с лъжи безродниците! Колонизирани сме от Сатаната -САЩ! България, едан от най-древните държави се разпада пред очите ни! Хората, младежта ни са прогонени, омерзени, смачкани! каква ти "комунистическа" пропаганда, тия сегашните брутално сеят отрова, содимизъм, сатанизъм. Ставайте от сън, робове! В обединителната кауза за България, акция Номер 1 е "Янки вън!"
цитирай
2. zabylgarite - ...
09.05.2022 13:56
За съжаление е така.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1451869
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930