Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2023 17:22 - ИЛЮЗИЯТА СВОБОДА ...!!!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 162 Коментари: 1 Гласове:
3



 

ИЛЮЗИЯТА СВОБОДА…!

  То, че няма свобода е ясно, но разбира ли някой, какво изобщо представлява свободата? По една от хипотезите на човечеството, сме деца на Бог, по негов образ и подобие. И сега си представете, че пожелаете да идете в планината и да си изберете място, където да съградите дом и да живеете!  Ей тъй на, просто отивате, харесвате си мястото и съграждате от дърва и камъни въпросния дом. На теория е възможно, но на практика не! Защото скоро ще ви напъплят разни общински и държавни служби, от които не сте искали разрешение  да построите този дом, не сте платили на архитект за плана, не сте платили данъци и изобщо сте нарушител на всички, измислени закони и правила, да се живее по тези места. С една дума цивилизацията, която е адекватна на бюрокрацията, е спирачка за всяко човешко действие, което е самоволно и несъгласувано с установеното статукво!

  СВОБОДА  НА  ХОРАТА  НЯМА  ОТ  ДВЕ  ХИЛЯДИ  ГОДИНИ !!!

 Смея да твърдя, че най-четената и обсъждана книга в историята на човечеството БИБЛИЯТА,  е създадена от управляващата за времето си каста, обслужваща нейните интереси и до момента върши идеално работата си! Евреите са най-подлите, жестоки и неприятни хора, които по един или друг начин са успели да узурпират човешкото стадо. Всички останали хора  са по-добри от тях, затова са използвани, убивани и низвергвани по един или друг начин. Те са тор за юдеите, с когото се хранят и благодарение на който съществуват! Обаче идва време, когато тези, които се смятат за богоизбарани преяждат от пари, власт и сила, започват да сътворяват идиотщини и те се обръщат срещу тях! Довчеращните господари на света нещо бъркат и света застава срещу тях! Трошат се окови, хора проглеждат и написаното удобно в библията вече не върши работа! Най-обикновените хора разбират, че никой няма право на власт над тях, над здравето и живота им! Че те не са роби, а свободни хора и като такива не са длъжни да се подчиняват на измислени от управляващата каста закони, правила и норми, претендиращи за нравствени или други! И тук идва истината, която може да направи всеки СВОБОДЕН  ЧОВЕК!

  ДА, ИМА БОГ, НО ТОЙ НЕ Е ТОЗИ, ОПИСАН В БИБЛИЯТА! РЕЛИГИЯТА Е СЪЩО ТОЛКОВА  ГНУСНА, КОЛКОТО  ТОТАЛИТАРИЗМА! ВСЕКИ  ЧОВЕК  ИМА БОЖИЯ  ИСКРА  В  СЕБЕ СИ И АКО  ИМА  КУРАЖ  ДА  Я ЗАПАЗИ,  ТЯ  ЩЕ  ОСВЕТИ  ПЪТЯ  МУ НАПРЕД! ВСИЧКО Е  ВЪЗМОЖНО  ЗА  ХОРА,  КОИТО  СА ДОБРИ  И ПРАВЯТ  ДОБРО! ЕДИНСТВЕНОТО,  КОЕТО  ГИ  СПИРА  Е  СТРАХЪТ!  ХОРА,  ЗАБРАВЕТЕ  СТРАХА  И  ЩЕ  СТАНЕТЕ  ДЕЙСТВИТЕЛНО  СВОБОДНИ! НИКОЙ  НА  ТОЗИ  СВЯТ  НЯМА  ПРАВО  ДА  ВИ  НАЛАГА  ЗАБРАНИ   И  ОГРАНИЧЕНИЯ! ВСИЧКИ  СМЕ  ЧАСТ  ОТ  ПРИРОДАТА   И  КОГАТО  ВЪРВИМ  СРЕЩУ  НЕЯ,  ГУБИМ! ТРЯБВА  ДА  СЕ ВЪРНЕМ  КЪМ  ПЪРВОНАЧАЛНАТА  СИ  СЪЩНОСТ,  ДА  СИ  ПОМАГАМЕ  И  ДА  СЕ  ОБИЧАМЕ!

  УБИВАТ  САМО  ЗЛОДЕИТЕ!

 

     Красимир  Бачков





Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Бог е цял, невредим, Всевишен!
11.10.2023 23:03
Спокойно! Ние сме Божи народ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1453925
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930