Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01 17:11 - КАК СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА?
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 258 Коментари: 3 Гласове:
2



 

КАК   СЕ   СЛУЧВАТ   НЕЩАТА ?

 

Знам, че 80 % от тези, които четат този текст ще са на моето мнение, но какво от това? С лъжа, фалшификация и лицемерие, малка организирана отвън група  узурпира властта и обявява, че върши всичко от и в името на българския народ. А каква е действителността?

 Шепа крадци, дегенерати и доказани престъпници се установяват на власт по няколко причини.

1.     70% от народа не ходи на избори и не гласува за никого, защото реално няма подходяща, БЪЛГАРСКА партия, която да защитава интересите на обикновения българин, живеещ в града или на село.

2.     Благодарение на негласуващите, останалите 30 % дават гласа си срещу пари / основно малцинствата, които напоследък се чувстват като мнозинство / а останалите са обикновени мъртви души и фалшифицирани такива.

3.     Всички без изключение кандидати за депутати, министри, кметове и общински представители имат задача да останат встрани от закона, благодарение на имунитет или служебно положение,защото лесно и бързо могат да бъдат изобличени за явни и скрити кражби, корупция и други престъпления. На тях се държи порочната партийна система, било като еднолично управление, било като „сглобка“!

4.     След като мафията узурпира властта в държавата,тя може да погазва закони, конституция и основни права на гражданите, защото няма кой да и държи сметка за безобразията.

5.     Медиите / основно трите големи телевизии Канал 1, БТВ и НОВА, както и радиата с малки изключения  / са прозападно настроени, защото от една страна са собственост на американци, а от друга зависят от различни грантове. Те подържат мафията, разделят населението и го тровят с дезинформация, лъжи и гнусна пропаганда!

Така в един момент се оказва, че най-продажните, тъпи, некадърни и омразни хора ни управляват, просто защото системата е допуснала тоя бъг!!! Всички останали се възмущават и в същото време не могат да сторят нищо, спрямо натрапените им за „управляващи“  боклуци, които в действителност нито представляват народа, нито дори себе си! Те са елементарни марионетки, изпълняващи нарежданията на западните си господари и всеки един момент могат да ни вкарат или в гражданска или  друга война, само за да бъдат потупани по рамото! В редица случаи дори се престарават  и правят явни антибългарски извращения, които остават безнаказани, защото са овладели както полицията, така  съда и прокуратурата!

  Какво ни остава всъщност, като възможност за реакция?

 Тъй като няма реална БЪЛГАРСКА  партия, която да защитава интересите на народа и държавата, няма и кой да поведе редица протестни действия срещу анархията, беззаконието и унищожението ни! Народът стои и гледа като изтръпнал, защото е тежко болен за да се надигне срещу сатрапите. Няма доблестно офицерство, защото отдавна армията е смачкана, няма селяни, защото земеделието и селското стопанство са тотално затрити, гражданите са анонимно неутрани, следователно ние сме само свидетели на собственото си  унищожение! Седим на една пробита лодка и гледаме  как бавно, но сигурно потъваме..!

 А  СА  НУЖНИ  САМО  ПЕТ  ИСТИНСКИ,  БЪЛГАРСКИ  МЪЖЕ!!!

 При една добра и организирана стратегия, могат за кратко време  да бъдат отстреляни като вреден дивеч, най-гнусните и вредни предатели! Само два снайпера и подходящи възможности, биха изпратили на онзи свят продажните предатели, но не по-малко от десетина на първо време! Излишно е да уточнявам имена, защото всеки българин може и насън да ги напсува! Тогава за нула време ще се сгромолясат партии, организации и мафиотски структури! Ще има глътка въздух, за да се отърсим от чуждото вредно влияние и да установим истински стопани на държавата! Простичко е, но трябва няколко души да го сторят….!

  Това е!

 А за да се случи всичко  трябват дела, а не писания!

 

   Красимир   Бачков





Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. icansing - Един мой познат казва най-сериозно:
14.01 17:34
"Тая работа, без калашници няма как да стане!"
цитирай
2. radostinalassa - Това ще оправи ли нещата?
14.01 19:18
Ще сплаши другите предатели да не заемат местата им?
цитирай
3. jitanosten - Да!
14.01 19:34
radostinalassa написа:
Ще сплаши другите предатели да не заемат местата им?


Определено след това всеки ще се замисли, дали ще мародерства безнаказано, както до сега!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1454976
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930