Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2018 21:01 - НАС БЪЛГАРИТЕ, ЩЕ НИ ЗАТРИЕ ПРОСТОТИЯТА НИ!
Автор: jitanosten Категория: Лични дневници   
Прочетен: 350 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нас българите, ще ни затрие простотията ни!

 

       Чалга, кражба и безкрайни лъжи – това е ежедневието, в един голям процент на територията България! Защото държава и държавност тук няма! Така нареченото правителство, в лицето на ГЕРБ олицетворява сакралните мераци на всеки бай Ганьо – да забогатее, колкото се може по-бързо! Дори да е за сметка на всички, на тяхното здраве, сигурност или дори бъдеще! У нас всеки драпа да стане политик не за друго, а за да забогатее възможно по-бързо и да не бъде съден за това! Бедни, бедни чалгарино…! Защо не разбереш, че стомаха си можеш да напълниш и дори да преядеш, очите си можеш да залъжеш, съседите, роднините и колегите да измамиш, но душата си НИКОГА !!! / Ако все още имаш душа, разбира се! / Защото другите можеш да манипулираш, но себе си не! Ти живееш в твой, измислен свят и много ти се иска, останалите да повярват, че е реален! Но как да стане това, като те също имат очи, уши и дори мозък?! И колкото и да са глупави, щото заделят от спечелените с труд и пот пари за лотарийни билети, търкат ги, треперят, завладени от миг надежда, че току виж спечелили един милион или поне сто хиляди лева….! Но се досещат за измислените ти замъци и се усмихват със съжаление! Да, те съжаляват теб! Тези абсолютни нещастници те съжаляват, защото не си повече от тях самите!

           Много, много прост българино! Вече си изучил цените на много стоки, но не си наясно с тяхната действителна стойност! Не знаеш, колко струва една усмивка, една топла дума и проява поне на миг човещина! Слава Богу, не за всеки се отнася този упрек! Защото все още, някак са се запазили и читави хора! На тях се крепи всичко, което още има самочувствие да се нарича БЪЛГАРСКО!

         И моля те, спри да тарикатееш, да лъжеш и крадеш, бетер дърт циганин! Така богат не се става! Така си заминаваш бавно, но сигурно от този хубав свят ….!

 

                                                                                     Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1452581
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930