Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2023 18:37 - АКО ДЯДО МИ СТАНЕШЕ...!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 129 Коментари: 2 Гласове:
3



 

АКО  ДЯДО  МИ  СТАНЕШЕ…!

Единият ми дядо бе кротък и мъдър, а другия бе присмехулник и батауш. Светла им памет, но и двамата не биха търпели това, което се случва сега. Ако станеше от гроба който и да е от двамата, щеше да заплюе в лицето всеки днешен „политик“, щеше да му хвърли един здрав бой и сам щеше да изрови по-дълбоко гроба си, за да не гледа тия гнусни и жалки подлоги! То се търпи понякога, но ние разминахме и добитъка…!

  Аз не знам по-голямо падение от това, което е в момента! На световната сцена ние сме просякът - клошар, който тарикатски си крие единия крак, за да мине за инвалид, а някой да му подхвърли монета! Толкова много унижение не се търпи, драги ми сънародници!!! Вече няколко месеца две шайки престъпници се обединиха с враговете от постоянното ни присъствие и дупчат лодката на държавата ни, сред открито море. Отвратителни гниди като борисов, пеевски, простокиро, кокорчо,тагаренко, христо иванов и генерал гном, са образи на абсолютни злодеи в която и да било трагедия! Тук обаче говорим за НАШАТА  трагедия!!! Ние всъщност хора ли сме, щом седим като говеда и блеем, докато тия изроди разпарчетосват родината ни?! Как не можем да излезем от хипнозата на безумието, което ни е завладяло? Струва ни се, че гледаме театър, но горепосочените артисти трошат всичко пред погледа ни и накрая ще съборят сградата и на театъра! Когато покривът падне на главите ни, ще видим само за миг, как сред пушек и зловоние си отиваме от тоя свят и връщане назад  НЯМА!!!

  Какво още трябва да се случи, за да излезе всеки един от нас на улицата, грабнал каквото има под ръка - тояга, пушка или винкел? Ами, както е тръгнало, тия изроди ще започнат да ни колят посред бял ден! Ние какво, ще продължаваме да гледаме безучастно ли?!

  Ееееееей, българино! Излизай на улицата и докато не изхвърлим заедно тия наши врагове, нямаш място  в къщи! Разбойниците, които завладяха властта с измама може да са импотентни, но намират начини как да ни оправят! Трябва да им начупим крадливите и лъжливи тикви, и да угасим пожара, който запалиха! Иначе сме срам както за дедите си, така и за наследниците….! Не за друго, а защото няма да има какво да им оставим в наследство!

   Красимир  Бачков





Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Нали излезнаха минъорите..
07.10.2023 19:07
Започнаха да им пращат икономическа полиция. а ако прокламираш за гражданска война , не си прав. Трябва да останем живи още 18 месеца или 20.
цитирай
2. morskipesni - След украинската КАПУТИЗАЦИЯ
07.10.2023 19:29
нещата ще бъдат други. Дръж високо знамето на Свободата!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1454437
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930