Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2020 10:34 - ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 365 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВОЙНАТА  ПРОДЪЛЖАВА !

         Приказката „Новите дрехи на царя“ не е случайно написана! Според мен дори не е написана за деца, а за възрастни! През последните десетилетия обаче не е модерно да се четат приказки и изобщо книги, защото новите технологии предоставят стотици анимирани игри, които могат да се играят на телефона. Така се унищожава  общочовешката  памет, за допусканите през вековете грешки, в различните страни по света. Незнанието е страшно оръжие, особено когато се използва от враговете на хората!  И се стигна до нов тип война, наречена „пандемия от Ковид - 19“! Войната е предизвикана от кръг богати световни олигарси и подкрепяна от много корумпирани правителства, в различни държави. Това реално е медицински фашизъм, който с налагането на различни ограничения спрямо нормалните хора, контролиране на социалното общуване и налагането на задължителни маски върху лицето, просто УБИВА! Корумпираните медии носят най-голяма отговорност за престъплението „Ковид -19“, защото десетки пъти през деня, в различни предавания и рубрики описват „епидемичната обстановка“, която реално е пошла театрална постановка, и чрез която манипулират и зомбират голяма част от по-лабилните зрители и слушатели! Налагат насилствено „Новото нормално“, което си е абсолютна лудост! Това е все едно, в 30 - градусовата жега през лятото, да ви карат да обличате зимни дрехи и обувки, защото според тях е студено…! Естествените последици от такова начинание ще бъдат стотици хиляди починали от задушаване и топлинен удар. За да не бъдат така ясно разобличени  алчните организатори на гешефта, са измислили тази несъществуваща пандемия! Защото по заразяване и смъртност вируса се нарежда след десетки други заболявания, от които не се пазим като ненормални! Целта е ясна! От една страна чрез маските, шлемовете, дезинфектантите и тестовете, на ден се реализират милиони долари печалба! При това обикновените хора  СА  ЗАДЪЛЖЕНИ  да купуват аксесоарите на световната измама! От друга страна, по клиничните пътеки за „Ковид - 19“ се реализират още милиони печалба, които ТЪРГОВСКИТЕ  ДРУЖЕСТВА,  кой знае защо наречени болници усвояват! Факта, че 80 % от тестовете са фалшиви и изкарват здрави хора с положителен резултат не е важен! Важно е хората да се мачкат, да бъдат ограничавани правата им и да бъдат грабени нагло и безскрупулно, но „законно“! Естествено, по този начин ще бъде рязко намален и човешкият прираст!

  И накрая, с особена жестокост се посяга на най-невинните и ценни за човечеството жертви - ДЕЦАТА НИ ! Доказано е, че те почти не се заразяват и ако се заразят дори не разбират, че са преболедували от Ковид -19! Въпреки това обаче, уж от загриженост за техния живот и здраве, се подлагат на медицински терор! Налагат им носене на вредните за здравето маски, изолират ги в разни камери, заплашват ги с преместване в друго училище и още куп безсмислени и вредни ограничения! Това си е откровен геноцид, който на всичко отгоре е узаконен от шепа предатели в парламента!

   Хора! Убиват ни с тази измислена пандемия! Не се поддавайте на внушенията и манипулациите на мерзавците! Ако се обединим и заедно отхвърлим гнусните им забрани и ограничения, ще разобличим ЛЪЖАТА  „КОВИД - 19“  и ще запазим живота, здравето и свободата си! Всеки, който подържа тази лъжа има определен интерес - финансов, политически или властови! Ние сме жертвите! От нас зависи, дали ще оцелеем….!

 

   Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Дано децата да дишат...
13.09.2020 10:58
както правим ние над маската, с носа си. Иначе има опасност от задушаване.
Срещам хора, които покриват и носа си с маската. Това си е жива болест.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1427475
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031