Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2020 09:46 - ТРЕВОЖНА НЕСИГУРНОСТ
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 713 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ТРЕВОЖНА   НЕСИГУРНОСТ

  Днес всеки нормален, обикновен човек  у нас, а и по света си задава няколко тревожни въпроса:

1.     След вложените огромни инвестиции на няколко световни банкови, фармацептични и политически олигарси в изкуствено създадения Ковид - 19, какво очакват като реинвестиция те?

2.     След като хората се убедиха, че за 85 % от заразените  Ковид - 19 е равностоен на грип и изкуствено раздутата от политиците и медиите пандемия изобщо не е никаква епидемия, какво следва след това?

3.     При  аритметичната прогресия в измислената всекидневна статистика по новините, за заразени, починали и „излекувани“ от Ковид, до къде изобщо може да стигне наглостта и безочието? Всеки българин ли трябва да бъде обявен за уж заразен и какво се очаква след достигането на нужното число?

4.     Ненормално високи печалби и ваксиниране на населението ли се стремят да постигнат злодеите - организатори на филмовия хорър  Ковид - 19? Редуциране и намаляване на хората по земята или друга цел?

5.     Само евреи ли са организаторите на този ненормален кошмар или има и други участници?

6.     Защо терора над населението е главно в християнските страни? Днес в азиатските страни и дори в Китай, който нарочно бе обявен за огнище на „страшната“ зараза, пандемия вече няма!

7.     Как хората изобщо допуснаха, спрямо тях да се прилага един агресивен, гнусен тест за установяване на интелигентност и психическа устойчивост?

8.     Защо правителствата и медиите на различните държави, заедно с лекарите и полицията участват в този медицински фашизъм? Само заради парите ли го правят?

9.     С какво са заслужили старите хора това жестоко отношение към тях и геноцида, на който са подложени? Само защото са все още живи и получава жалката си пенсия ли? С какво са заслужили децата този кошмар ?

10. Как неорганизираните, обикновени хора да отвърнат на организираните злодеи, за да върнат отнетите им права, свободи и нормален начин на живот?

Вече се разбра, че по-голямата част от хората са наплашени от лъжите по телевизиите! Облъчени с безброй фалшиви данни  във всякакви предавания, хората с по-лабилна психика и глупаците вече вярват, че има пандемия и за да се спасят трябва да се ваксинират. Въпросът е, как реагират мислещите хора и какво се очаква да сторят те занапред? Дори е смешно да се слушат гнусните статистики по новините, където се обявяват починалите от различни болести хора, за жертви на пандемията! Статистиката непринудено доказва, че за изминалите девет месеца смъртността през 2020 г. е по-ниска от тази за предходните пет години! Не заради парцалите на устата и вкарваното в кошара население, а защото болните от различни болести хора просто НЕ БЯХА ЛЕКУВАНИ! Това за сетен път доказва, че търговския характер на болниците опорочава целия болничен персонал, защото вместо адекватно лечение  спрямо пациентите, се прилагат дори застрашаващи живота им манипулации, носещи големи печалби по клинични пътеки! Да не говорим за частните хотели, пардон - „болници“, създадени само за да източват Здравната каса!

Благодарение на изкуствено създадената „пандемия“, хората у нас и по света разбраха, че животът им не струва нищо за тези, които са призвани да го пазят и се грижат за него! Политици, журналисти, лекари и полицаи  се продадоха за шепа пари и се превърнаха във врагове на народа си! Войната, която се води в момента обслужва интересите на един много по-малък кръг от злодеи, отколкото виждаме сега! Изпълнителите на мократа поръчка ни бутат към пропастта и ако накрая паднем в нея  смятат, че на тях ще им се размине! Те не си дават сметка, че килърите по принцип, след свършената работа се ликвидират!

   Цялата конструкция на съществуващото от векове общество днес се разпада! Сриват се ценности, традиции и основополагащи правила и закони! Като в домино падат една след друга фалшиви догми, измислени норми и най-вече празни откъм съдържание думи! Целият свят се тресе, защото системата на капитализма се руши! Вече никой не вярва на демокрацията, нито я иска в този и уродлив вид! Въпросът е, дали ще се самоунищожим или ще намерим сили да се очистим от властващото в момента световно зло!

 

   Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - "Мерките" на ИДИОТИТЕ СА СМЪРТ! Маските са СМЪРТ!
19.11.2020 10:48
Разболяват се ПРЕДИМНО хора, които ПОСТОЯННО са с маски, напр. мед. специалисти.
Сапрофитни бактерии от кожата на носа и брадичката попадат в трaхеята и бронхите (където не им е мястото!) При това влажността под маската е до 10 пъти по-висока, а вдишваният кислород спада с 20-30%. Лигавицата на дихателните пътище не фунционира нормално при такива условия и се затлачва със слуз, която се задържа вместо да се отдели навън. Включените в слузта бактерии и вируси се размножават мълниеносно под маската, предизвикват дразнение и остро възпаление. МАСКАТА Е СМЪРТ! Не ви убива "вирусът" а "мерките" на идиотите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1452363
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930