Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2019 15:55 - НЕБИВАЛО ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО РАЗЛОЖЕНИЕ ...!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 429 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.05.2019 15:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НЕБИВАЛО  ДУХОВНО И  ФИЗИЧЕСКО  РАЗЛОЖЕНИЕ..!

         Кражбите на комунистите с „батко и братко“ днес са като „Зайченцето бяло“ в сравнение с космическите кражби на ГЕРБ и техните рап и чалга изпълнения! Никога в държавата не е съществувала по-страшна корупция, по-нагло погазване на законите и по-голяма престъпност! Боко Борисов и неговата крадлива шайка, заедно с назначената да ги пази от справедлив съд пасмина в прокуратурата, са най-голямото бедствие, което е застигало България  в повече от 1300 годишната и  история! Нито византийците, нито турците успяха да унищожат българският дух за векове, но банкянската мутра успя да съсипе само за десет години всичко, до което се докоснаха сатрапите, назначени от него! И както вървят нещата, скоро държавата България ще престане да съществува..!

         Безмерната алчност на така наречените „управляващи“, а всъщност мафиоти, скрити и явни престъпници ще вкарат народа в такива огромни задължения, че няма да можем да се измъкнем от тях в продължение на десетки години! Геноцида, упражняван спрямо българското население, безпрецедентното му ограбване и свирепото му унищожение надминават всички досегашни врагове! ГЕРБ се явява като най-големият враг на държавата България и като такава трябва да бъде забранена като партия , а членовете и подложени на разследване, конфискация на пари и имущество! Като символ на престъпността в особено големи размери трябва да бъде обявен сатрапа Борисов и спрямо него да бъде оказан справедлив, народен съд! Нужно е да се променят законите и да се отмени забраната за смъртно наказание! Спрямо най-големите вредители, предатели и врагове на държавата и държавността трябва да се прилагат ефективни и доказани през времето методи – смърт чрез обесване, разстрел и конфискация на всички имущества!

         Най-страшните последици от пагубното „управление“ на сатрапите от ГЕРБ се не толкова милиардите откраднати пари, колкото духовното унищожение на нацията! Съсипаната вяра в справедливостта на законите, на службите за сигурност и справедливост, са по-страшни от всякакви природни бедствия, на всички кражби и безобразия на властимащите! Това порочно, лъжливо, крадливо и откровено предателско правителство трябва да бъде свалено възможно по-скоро, а това може да направи единствено и само НАРОДА !!!

         Не очаквайте Цацаратурата, назначена да брани и оправдава кражбите на хайдуците от ГЕРБ да се самосезира и вкара в затвора престъпниците! Българи, станете и излезте на улицата! Потърсете справедливо наказание за всички кражби и предателства! Ако не го сторите, сте обречени! Не само циганите ще ви претрепват, грабят и се гаврят с вас, а и всяка плъзнала по земите ни измет! Ние ще сме последните свидетели на тази държава, ако не защитим интересите си! Помислете за децата и внуците си! Краят наближава…!

 

                                                              Красимир   Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1452463
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930