Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2022 22:22 - НАКЪДЕ С ИМПОТЕНТНИЯ ЗАПАД?!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1004 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

НАКЪДЕ  С  ИМПОТЕНТНИЯ  ЗАПАД?!

  По времето на социализма живеехме с илюзията, че в Америка и изобщо на Запад има демокрация и свобода! Правехме сравнение с продуктите на соцлагера и противниците ни, за да сведем глави в заключение. Реално, почти всичко западно бе по-добро от нашето - коли, песни, филми, продукти на леката промишленост, облекло и пр. Логично си мислехме, че нашият социалистически строй е по-калпав. Реално, негодните през социализма бяхме самите ние! Независимо в завода, фабриката или на полето, българинът крадеше колкото и както може! Куриозът е, че пак имаше за всички и дори оставаше!!!

  След позорното харакири, което си направиха „другарите“ от СССР, та до нас, всички бяхме манипулирани, че ето, видите ли и при нас вече ще тече мед и мляко, а каймака само ще го облизваме от ситост! Дори сега се изчервявам от срам, колко недалновидни, наивни и глупави сме били, за да скачаме като идиоти по площадите, прокламирайки собственото си унищожение!

  Както са свикнали открай време, англосаксонците ни извъртяха на шиш и заграбиха всичко, което имаше някаква стойност! Назначиха послушни марионетки за „управляващи“ и започнаха да ни глозгат! От самостоятелна, донякъде зависима държава, с развита лека и тежка промишленост, стабилен лев и актуална армия, ние се превърнахме в жалка колония на американски и западноевропейски тарикати, които ни изсмукаха до кръв, оставайки ни само територията и то само донякъде!

  Интересно, но в историята има някаква Божествена логика! Същите тези западняци, които се смятаха за върха на човечеството тръгнаха сами срещу себе си, адекватно и срещу нас самите! Развитието на човешката цивилизация спря в технологичния си апогей, с използването на компютрите, интернета  и  зависимостите от тях! Организираните западни престъпници  дори не разбраха, как се самоторпилираха с измислената пандемия, манипулираната война в Украйна и безумните си санкции срещу Русия! Преяли от пари и власт, те по традиция решиха да използват войната за генерално решение на проблемите си. Обаче точно тук не познаха, защото отсреща не беше нито правилния човек, нито правилната държава! Путин и неговата Русия заседнаха като кост на гърлото на лакомия чичо Сам, който без да се двуоми и миг, хвърли в огъня цяла Европа! Неадекватни, импотентни и остарели спрямо развитието на човечеството, западните лидери вършат глупост след глупост всеки ден и затъват все повече в собствените си натворени фекалии!

  И тук идва нашият ред, с продажните марионетки, наречени „български политици“! Всички до един, с изключение може би само на „Възраждане“, са включени в хора на самоубиващите се патоци, безумни, тъпи и неадекватни на сегашната действителност! С тях само ще губим и по традиция ще носим последиците от продажните им действия! Целият свят в момента е обърнат с краката нагоре и както старчетата от Дълбоката държава пожелаха, върви към „ нов световен ред“!  Само дето плановете им не се сбъднаха и с всеки изминал ден човечеството все повече изтрезнява и започва да вижда ИСТИНАТА!

  Сигурен съм, че каквото и зло да се случи от тук насетне, ще е за добро! Алчните, безумни изроди, пожелали редуцирането на хората по земята с инжекции, рекламирани като „ваксини“, провокирали войната в Украйна и опитващи се да създадат световен социален, икономически и политически хаос, ще си получат заслуженото! Цялото зло, замислено срещу нормалните, обикновени хора ще се обърне срещу тях! Плановете им няма да се сбъднат, независимо големия процент продажници навсякъде! Тези гнусни соросоиди и грантаджии, вилнеещи през последните три десителетия  у нас също ще си получат заслуженото! Изобщо, всяка предателска и продажна твар ще бъде наказана както от Бога, така и от хората! Текат последните дни на злото и неправдите! Единственият правилен път за нас българите, е излизане от еврогейското блато, излизане от агресора НАТО и дистанцирането ни от една чужда за нас война! Защото продължим ли по този хлъзгав наклон към Запада, ще се озовем в канала на историята!!!

    Красимир  Бачков




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Даже и пропагандата им работи срещу тях,
25.10.2022 17:17
народа изпада в пристъп на гняв от измислените им "новини" и "репортажи". Кеф ми, когато някой чер мангал- натопил мустак в бирата ги изпсува цветисто, па добави- "Мани ги, всичките лъжат като цигани- само Путин ще ги оправи!".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1452313
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930